Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » No Time For Shame

No Time For Shame

19/11/2019 | Flixfilm

No Time For Shame på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Edwin Salinas, Xuxa, Magui Bravi
Spilletid: N/A
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Følg modeguruen Santiago Artemis fra Buenos Aires, når han får sine drømme til at gå i opfyldelse, mens han kæmper med sit kærlighedsliv, sin terapeut og sine kunder.

No Time For Shame (Ingen tid til skam) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til No Time For Shame på YouTube.Se No Time For Shame på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om No Time For Shame (Ingen tid til skam) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at No Time For Shame (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame No Time For Shame, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til No Time For Shame (Ingen tid til skam) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til No Time For Shame

  1. Jytte - kl. 12:26, 26-11-2019:

    Nu har jeg ledt efter denne serie (No Time For Shame) på dansk Netflix, lige siden den blev opslået her på Flixfilm; men den er ikke at finde nogen steder, så vidt jeg kan se? Og jeg har ledt virkelig grundigt – både med den engelske og den danske titel.
    Mvh
    Jytte

Skriv kommentar