Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Noah Baumbach indgår eksklusiv aftale med Netflix

Noah Baumbach indgår eksklusiv aftale med Netflix

31/01/2021 | Flixfilm

Noah Baumbach netflix danmarkDen kritikerroste skaber af ‘The Squid and the Whale’, ‘The Meyerowitz Stories‘, ‘Marriage Story‘ m.fl. har indgået et eksklusivt arbejde med Netflix.

Noah Baumbach vil over en længere årrække skrive og instruere film udelukkende til streamingtjenesten.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

– “Da jeg begyndte i filmindustrien drømte jeg om at have et hjem. Det tog mig omkring 25 år at finde, men det var ventetiden værd,” udtaler Noah Baumbach. “Jeg kunne ikke være mere begejstret for at lave film med Ted og Scott (Netflix-producenter) og alle på Netflix, som er vidunderlige samarbejdspartnere, venner og familie.”

Den første film, som filmskaberen vil kaste sig over er ‘White Noise’, der er en filmatisering af roman af samme navn af Don DeLillo. Det forlyder, at Adam Driver og Greta Gerwig vil medvirke, men det er ikke bekræftet fra officiel side endnu. Optagelserne begynder senere i år, meddeler Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftalen er et større scoop for Netflix, som kunne bryste sig af hele seks Oscar-nomineringer med Noah Baumbachs seneste og eksklusive Netflix-film ‘Marriage Story’, der med Scarlett Johansson, Adam Driver og Laura Dern blev blandt årets mest omtalte film. Her på Flixfilm kvitterede vi også med fuld plade: Anmeldelse: ‘Marriage Story’.

LÆS OGSÅ:   Den paranormale 'Dead Boy Detectives' får første trailer

Det var dog ikke første gang, at Baumbach samarbejdede med Netflix. Det skete også i 2017 med ‘The Meyerowitz Stories’ hvor bl.a. Adam Sandler viste et imponerende talent overfor Dustin Hoffman og Ben Stiller. Filmen fik 5 stjerner hos Flixfilm: Anmeldelse: ‘The Meyerowitz Stories (New and Selected)’.

Foruden tidligere nævnte har Noah Baumbach også ‘Margot at the Wedding’ (2007), ‘Greenberg’ (2010), ‘Frances Ha’ (2012), ‘While We’re Young’ (2014), ‘Mistress America’ (2015) med flere på CV’et.

Se ‘The Meyerowitz Stories‘ og ‘Marriage Story‘ på Netflix Danmark.

Foto: Wilson Webb / Netflix.
Skriv kommentar