Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Noah Baumbachs dommedagskomedie ‘White Noise’ får premieredato

Noah Baumbachs dommedagskomedie ‘White Noise’ får premieredato

13/11/2022 | Flixfilm

Den anerkendte Noah Baumbach (‘Marriage Story‘, ‘The Meyerowitz Stories‘, ‘The Squid and the Whale’) er snart tilbage med sin første siden, at den Oscar-nomineret instruktør indgik en eksklusiv aftale med Netflix.

Der er tale om dommedagskomedien ‘White Noise’ om en nutidig amerikansk families forsøg på at håndtere hverdagens hverdagslige konflikter mens en katastrofe sætter deres liv på spil.

‘White Noise’ kan streames på Netflix fra den 30. december, men det er muligt at fange den i udvalgte danske biografer allerede fra den 8. december. Filmen vises i mindre biografer som Valby Kino og Øst fra Paradis.

Se en trailer til den dystopiske film, der har fået den danske titel ‘Hvid støj’, nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Adam Driver, Greta Gerwig og Don Cheadle har hovedrollerne i filmen, der beskrives som værende morsom og rædselsvækkende, lyrisk og absurd, almindelig og apokalyptisk.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En stor mand'

Filen er baseret på Don DeLillos roman fra 1985 af samme navn, der handler om familien der kæmper med de universelle mysterier om kærlighed, død og muligheden for lykke i en usikker situation.

‘White Noise’ havde verdenspremiere på Venedig Film Festival tidligere på året hvor den fik stående ovationer af kritikerne, som blandt andet beskrev den som sjov, mærkelig, udmattende og frustrerende, mens den kaster rundt med flere ideer og observationer end nogen anden film fra i år.

‘White Noise’ har premiere på Netflix Danmark den 30. december.
Skriv kommentar