Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Noah

01/09/2021 | Flixfilm

Noah på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Darren Aronofsky
Skuespillere: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins
Spilletid: 138 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Denne ambitiøse filmatisering af historien om Noa viser de syner, der førte ham til hans dystre dommedagsprofetier og fik ham til at bygge en ark for at overleve.

Noah havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Noah på YouTube.Se Noah på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Noah ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Noah stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Noah, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Noah er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar