Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Noah

21/12/2018 | Flixfilm

Se Noah på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktør: Darren Aronofsky
Skuespillere: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Anthony Hopkins
Spilletid: 138 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Denne ambitiøse filmatisering af historien om Noa viser de syner, der førte ham til hans dystre dommedagsprofetier og fik ham til at bygge en ark for at overleve.Se Noah på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Noah havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Noah ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Noah:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Noah er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Noah stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar