Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nobody Knows I’m Here

Nobody Knows I’m Here

24/06/2020 | Flixfilm

Se Nobody Knows I’m Here på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En tidligere barnestjerne, der har traumer over sine oplevelser, bliver eneboer og slikker sine sår, indtil en kvinde kommer ind i hans liv og for alvor lytter til ham.

Nobody Knows I’m Here (Ingen ved, at jeg er her) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nobody Knows I’m Here på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nobody Knows I’m Here (Ingen ved, at jeg er her) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nobody Knows I’m Here stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nobody Knows I’m Here, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nobody Knows I’m Here (Ingen ved, at jeg er her) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar