Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2

Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2

27/10/2021 | Flixfilm

Se Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2 på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Horror, Thriller
Instruktion: Bartosz M. Kowalski
Skuespillere: Mateusz Wieclawek, Julia Wieniawa-Narkiewicz, Zofia Wichlacz
Spilletid: 96 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Da den eneste overlevende efter en blodig massakre bliver udsat for noget frygteligt, må en usikker ung betjent overvinde sin frygt for at forhindre endnu et blodbad.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2 havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2 på YouTube.Se Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nobody Sleeps in the Woods Tonight 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar