Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

28/10/2020 | Flixfilm

Se Nobody Sleeps in the Woods Tonight på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Bartosz M. Kowalski
Skuespillere: Julia Wieniawa-Narkiewicz, Michal Lupa, Wiktoria Gasiewska, Stanislaw Cywka
Spilletid: 102 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 4.8

Handling: En flok teknologiafhængige teenagere er på rehabiliteringslejr i skoven, hvor en uhyggelig kraft forsøger at sende dem offline for evigt.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nobody Sleeps in the Woods Tonight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nobody Sleeps in the Woods Tonight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nobody Sleeps in the Woods Tonight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nobody Sleeps in the Woods Tonight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nobody Sleeps in the Woods Tonight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar