Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nobody Speak: Trials of the Free Press

Nobody Speak: Trials of the Free Press

23/06/2017 | Flixfilm

Se Nobody Speak: Trials of the Free Press på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Brian Knappenberger
Skuespillere: A.J. Daulerio, Hulk Hogan, Charles Harder, David Folkenflik
Spilletid: 95 min
Land: Netherlands, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Hulk Hogans retssag mod Gawker Media kaster lys på velhavende og magtfulde mennesker, der udfordrer pressefriheden for at gøre kritikerne tavse.

Nobody Speak: Trials of the Free Press (En sag om pressefrihed) havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nobody Speak: Trials of the Free Press på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nobody Speak: Trials of the Free Press (En sag om pressefrihed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nobody Speak: Trials of the Free Press stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nobody Speak: Trials of the Free Press, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nobody Speak: Trials of the Free Press (En sag om pressefrihed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar