Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nobody Walks

Nobody Walks

01/12/2014 | Flixfilm

Se Nobody Walks på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: Ry Russo-Young
Skuespillere: John Krasinski, Olivia Thirlby, Rosemarie DeWitt, India Ennenga
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Da den spirende filmskaber Martine ankommer til en tilbagelænet familie i det sydlige Californien, betyder det dramatiske ændringer for hendes værter.


Se Nobody Walks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNobody Walks havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nobody Walks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nobody Walks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nobody Walks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nobody Walks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar