Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nobody Walks

Nobody Walks

01/12/2014 | Flixfilm

Nobody Walks på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama
Instruktion: Ry Russo-Young
Skuespillere: John Krasinski, Olivia Thirlby, Rosemarie DeWitt
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Da den spirende filmskaber Martine ankommer til en tilbagelænet familie i det sydlige Californien, betyder det dramatiske ændringer for hendes værter.

Nobody Walks havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nobody Walks på YouTube.Se Nobody Walks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Nobody Walks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nobody Walks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nobody Walks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nobody Walks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar