Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nobody

18/07/2023 | Flixfilm

Nobody på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Ilya Naishuller
Skuespillere: Bob Odenkirk, Aleksey Serebryakov, Connie Nielsen
Spilletid: 92 min
Land: United States, Japan, China
Sprog: English, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Et utaknemmeligt job, respektløse børn og et lidenskabsløst ægteskab kvæler en midaldrende mand – indtil et indbrud vækker hans dødbringende indre hårde hund.Se Nobody på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nobody havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nobody på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nobody ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nobody stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nobody, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nobody er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar