Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nobody’s Baby

Nobody’s Baby

15/12/2013 | Flixfilm

Se Nobody’s Baby på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Shawn Linden
Skuespillere: Costas Mandylor, Darren Wall, Ed O'Ross, Dawn Johnson
Spilletid: 88 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: De to slyngler Billy og Buford møder stor udfordringer da de finder en forældreløs baby på deres flugt fra fængslet.


Se Nobody’s Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNobody’s Baby havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nobody’s Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nobody’s Baby herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nobody’s Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nobody’s Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar