Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nobody’s Fool

Nobody’s Fool

18/03/2020 | Flixfilm

Se Nobody’s Fool på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hak-Yeon Cha, Seon-a Kim, Yi-Kyeong Lee, Ye-Won Mun
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En tidligere indsat bruger sin kriminelle viden til at afsløre sin søsters internetkæreste – og sandheden om hendes perfekte tilværelse.


Se Nobody’s Fool på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNobody’s Fool havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nobody’s Fool ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nobody’s Fool herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nobody’s Fool er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nobody’s Fool stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar