Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nobody’s Looking

Nobody’s Looking

22/11/2019 | Flixfilm

Se Nobody’s Looking på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Jamie Catto
Skuespillere: Jamie Catto, Ram Dass
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En ny skyts-angelus afslører en hemmelighed bag Angelus Systems bureaukrati, der får ham til at bryde dets officielle regler til beskyttelse af mennesker.Se Nobody’s Looking på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nobody’s Looking (Ingen holder øje) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nobody’s Looking (Ingen holder øje) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nobody’s Looking:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nobody’s Looking (Ingen holder øje) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nobody’s Looking (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar