Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nobody’s Looking

Nobody’s Looking

22/11/2019 | Flixfilm

Nobody’s Looking på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Jamie Catto
Skuespillere: Jamie Catto, Ram Dass
Spilletid: 81 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En ny skyts-angelus afslører en hemmelighed bag Angelus Systems bureaukrati, der får ham til at bryde dets officielle regler til beskyttelse af mennesker.

Nobody’s Looking (Ingen holder øje) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nobody’s Looking på YouTube.Se Nobody’s Looking på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nobody’s Looking (Ingen holder øje) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nobody’s Looking (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nobody’s Looking, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nobody’s Looking (Ingen holder øje) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar