Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nocturnal Animals

Nocturnal Animals

16/11/2021 | Flixfilm

Nocturnal Animals på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Tom Ford
Skuespillere: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon
Spilletid: 116 min
Land: United States, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Da galleriejeren Susan læser sin eksmands voldelige romanudkast, skaber det ubalance i hendes liv og sætter alting på hovedet for hende, mens fortiden bliver gransket.

Nocturnal Animals havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nocturnal Animals på YouTube.Se Nocturnal Animals på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Nocturnal Animals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nocturnal Animals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nocturnal Animals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nocturnal Animals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar