Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nollywood

Nollywood

02/10/2022 | Flixfilm

Nollywood på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktion: Ben Addelman, Samir Mallal
Skuespillere: Osita Iheme, Chinedu Ikedieze, Lancelot Oduwa Imasuen
Spilletid: 74 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Denne dokumentar undersøger de forskellige centrale aktører, der bidrager til verdens næststørste filmindustris succes: Nigerias Nollywood.

Nollywood havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nollywood på YouTube.Se Nollywood på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Nollywood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nollywood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nollywood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nollywood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar