Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Non son degno di te

Non son degno di te

13/05/2021 | Flixfilm

Non son degno di te på Netflix

Produktionsår: 1965
Genre: Comedy, Musical, Romance
Instruktion: Ettore Maria Fizzarotti
Skuespillere: Gianni Morandi, Laura Efrikian, Gino Bramieri
Spilletid: 116 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Gianni tager orlov fra militæret for at dyrke sin sangkarriere i Rom og bliver mistænksom, da en anden mand forsøger at gøre kur til hans forlovede, Carla.Se Non son degno di te på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Non son degno di te havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Non son degno di te på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Non son degno di te ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Non son degno di te stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Non son degno di te, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Non son degno di te er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar