Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Norbit

23/03/2016 | Flixfilm

Se Norbit på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Brian Robbins
Skuespillere: Eddie Murphy, Thandie Newton, Terry Crews, Clifton Powell
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Beskrivelse: Efter at være blevet presset til at gifte sig med en overbærende kvinde møder den godmodige Norbit sin drømmekvinde i denne skøre, romantiske komedie.


Se Norbit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Norbit havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Norbit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Norbit herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Norbit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Norbit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar