Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Norbit

23/03/2016 | Flixfilm

Norbit på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Brian Robbins
Skuespillere: Eddie Murphy, Thandiwe Newton, Terry Crews
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Efter at være blevet presset til at gifte sig med en overbærende kvinde møder den godmodige Norbit sin drømmekvinde i denne skøre, romantiske komedie.

Norbit havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Norbit på YouTube.Se Norbit på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Norbit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Norbit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Norbit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Norbit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar