Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nordfor sola

Nordfor sola

20/06/2022 | Flixfilm

Nordfor sola på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary, Adventure, Sport
Instruktion: Jørn Nyseth Ranum, Inge Wegge
Skuespillere: Jørn Nyseth Ranum, Inge Wegge
Spilletid: 46 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 8.3

Handling: To venner tilbringer ni måneder sammen på en kold, ubeboet ø ud for den nordnorske kyst kun bevæbnet med surfbrætter og eventyrånd.

Nordfor sola havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nordfor sola på YouTube.Se Nordfor sola på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nordfor sola ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nordfor sola stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nordfor sola, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nordfor sola er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar