Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nordisk Film og CinemaxX boykotter ‘The Irishman’

Nordisk Film og CinemaxX boykotter ‘The Irishman’

28/08/2019 | Flixfilm

the irishman netflix biografDanske biografgængere skal ikke forvente at se Martin Scorseses kommende film ‘The Irishman’ på det store lærred.

Både Nordisk Film og CinemaxX afviser, at vise gangsterfilmen med Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci på rollelisten i deres biografer.

Netflix har ellers givet biograferne mulighed for at vise filmen i 30 dage inden premieren på streamingtjenesten.

Mens CinemaxX gennem deres moderselskab Vue har afvist at sætte ‘The Irishman’ på programmet, er Nordisk Film lidt mere klare i mælet;

”’The Irishman’ er en tv-film, der er lavet til tv og vises på tv, ligesom alt andet der er fremstillet til denne platform. Hvis DR eller BBC går ud og laver en stor film, bliver den heller ikke vist i biograferne.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Det udtaler filmchef i Nordisk Film Biografer, Christian Rønnow Hansen til Flixfilm.dk.

Nordisk Film mener dermed ikke, at Martin Scorseses film har format til det store lærred, og danske Netflix-medlemmer må derfor vente med at se filmen til den lander på Netflix den 27. november.

LÆS OGSÅ:   Netflix udfaser det billigste abonnement

Det er dog muligt, at mindre uafhængige danske biografer vil sætte ‘The Irishman’ på spillelisten. Det er endnu ikke afklaret.

Over flere årtier fortæller ‘The Irishman’ historien om et af de største uløste mysterier i amerikansk historie, nemlig forsvindingen af den legendariske fagforenings-præsident Jimmy Hoffa. Den viser den storslåede rejse gennem den organiserede kriminalitets skjulte korridorer: de indre systemer, stridigheder og politiske forbindelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Irishman’ er baseret på virkelige hændelser, som beskrevet i bogen ‘I Heard You Paint Houses’ af Charles Brandt i 2004.

Netflix har endvidere bekræftet, at filmen har en spilletid på tre og en halv time, hvilket gør det til den længste film fra Martin Scorsese nogensinde, som tidligere har instrueret blandt andet ‘Taxi Driver’ og ‘Goodfellas’.

Se ‘The Irishman’ på Netflix Danmark fra den 27. november.
2 kommentarer til Nordisk Film og CinemaxX boykotter ‘The Irishman’

  1. Martin - kl. 13:57, 28-08-2019:

    Haha…rønnebærrene er sure… den gamle dinosaur (biografen) vil lide en stille død, om de afviser at samarbejde med streamingselskaberne eller ej – hvem gider betale 100+ kr for en biobillet og købe slik til overpriser , når man efterhånden har billede, lyd og udvalg af film derhjemme?

  2. Kasper - kl. 19:33, 30-08-2019:

    Enig !

    Biograferne er nødt til at ændre måden og se en film, hvis de vil holde fat i kunderne. Det andet er for gammeldags i 2019, ikke engang 3D fungere for dem :p

Skriv kommentar