Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nordvest

16/12/2020 | Flixfilm

Se Nordvest på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Michael Noer
Skuespillere: Gustav Dyekjær Giese, Oscar Dyekjær Giese, Lene Maria Christensen, Annemieke Bredahl Peppink
Spilletid: 91 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En ambitiøs teenager arbejder for en lokal kriminel og kommer pludseligt på dybt vand, da han accepterer et tilbud fra en rivaliserende kriminel leder.

Nordvest havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nordvest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nordvest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nordvest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nordvest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nordvest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar