Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nordvest

01/11/2016 | Flixfilm

Se Nordvest på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: N/A
Instruktør: Lars Feldballe Petersen, Jacob Andersen
Skuespillere: Ahmed Dualeh
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En ambitiøs teenager arbejder for en lokal kriminel og kommer pludseligt på dybt vand, da han accepterer et tilbud fra en rivaliserende kriminel leder.


Se Nordvest på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNordvest havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nordvest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nordvest herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nordvest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nordvest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar