Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Norm Macdonald Has a Show

Norm Macdonald Has a Show

14/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Norm Macdonald Has a Show på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Norm MacDonald, Adam Eget
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.8

Resumé: Komikeren Norm Macdonald har besøg af sine kendte venner til uformelle samtaler, der rummer både fjolleri og alvor, og som tager mange uventede drejninger.


Se Norm Macdonald Has a Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Norm Macdonald Has a Show (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Norm Macdonald Has a Show (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Norm Macdonald Has a Show herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Norm Macdonald Has a Show er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Norm Macdonald Has a Show (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore