Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Norm Macdonald Has a Show

Norm Macdonald Has a Show

14/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Norm Macdonald Has a Show på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Norm MacDonald, Adam Eget
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.8

Resumé: Komikeren Norm Macdonald har besøg af sine kendte venner til uformelle samtaler, der rummer både fjolleri og alvor, og som tager mange uventede drejninger.


Se Norm Macdonald Has a Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Norm Macdonald Has a Show (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Norm Macdonald Has a Show (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Norm Macdonald Has a Show herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Norm Macdonald Has a Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Norm Macdonald Has a Show (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar