Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Norm Macdonald: Hitler’s Dog, Gossip & Trickery

Norm Macdonald: Hitler’s Dog, Gossip & Trickery

09/05/2017 | Flixfilm

Se Norm Macdonald: Hitler’s Dog, Gossip & Trickery på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I sit nye standupshow leverer den ældre – og muligvis klogere – Norm Macdonald sine snu og tørre humoristiske iagttagelser uden at fortrække en mine.


Se Norm Macdonald: Hitler’s Dog, Gossip & Trickery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNorm Macdonald: Hitler’s Dog, Gossip & Trickery havde premiere på Netflix Danmark den 9. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Norm Macdonald: Hitler’s Dog, Gossip & Trickery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Norm Macdonald: Hitler’s Dog, Gossip & Trickery herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Norm Macdonald: Hitler’s Dog, Gossip & Trickery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Norm Macdonald: Hitler’s Dog, Gossip & Trickery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar