Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Norm Macdonald: Nothing Special

Norm Macdonald: Nothing Special

04/06/2022 | Flixfilm

Norm Macdonald: Nothing Special på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I sin sidste special funderer Norm Macdonald over kasinoer, kannibalisme, sundhedsdirektiver, og hvorfor man skal være klar til alt, livet bringer en.

Norm Macdonald: Nothing Special havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Norm Macdonald: Nothing Special på YouTube.Se Norm Macdonald: Nothing Special på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Norm Macdonald: Nothing Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Norm Macdonald: Nothing Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Norm Macdonald: Nothing Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Norm Macdonald: Nothing Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar