Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Norsemen

Norsemen

22/07/2020 | Flixfilm

Norsemen på Netflix

Originaltitel: (Vikingane)
Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-karakter:

Hvad handler Norsemen om?

Indbyggerne i en vikingeby i det 8. århundrede kæmper med politiske rivaliseringer, sociale omvæltninger og nye opfindelser, der vender deres kultur og verden på hovedet.

Hvornår havde Norsemen (sæson 3) premiere på Netflix?

Serien havde premiere på Netflix i Danmark den 22. juli, 2020.


Se Norsemen på Netflix
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hvornår kommer der nye afsnit af Norsemen?

Netflix har endnu ikke annonceret hvornår der kommer nye afsnit af Norsemen, men hold øje med Flixfilm hvor vi skriver så snart vi hører nyt om serien.

Hvor kan man finde anmeldelser af Norsemen?

Læs brugeranmeldelser og skriv din egen anmeldelse af serien i kommentarfeltet nedenfor.

Kan Norsemen (sæson 3) streames med danske undertekster?

Alle film og serier på Netflix i Danmark kan ses med danske undertekster eller dansk tale.

Hvor kan man se en trailer til serien?

Du kan finde en trailer til Norsemen på YouTube.

Hvorfor er serien Norsemen (sæson 3) ikke længere på Netflix?

Streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og skifter derfor løbende titler ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at Norsemen kan være forsvundet fra Netflix eller ikke kan afspilles.

Men erfaringer viser, at film og serier ofte er tilgængelige på Netflix i flere måneder eller år efter de har fået premiere.

Kræver det abonnement for at se film og serier på Netflix?

Du kan se Norsemen på Netflix, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre, hvis du har et abonnement til Netflix. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Hvor finder man nye film og serier på Netflix?

På Flixfilm.dk kan du finde en oversigt med alle de nye film og serier på Netflix, samt nyheder, anmeldelser, guides og meget mere.


Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Norsemen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Norsemen

  1. Peer Skovlund - kl. 09:37, 07-09-2017:

    Denne serie overrasker ved at være virkeligt gennemført med alt fra locations til kulisser og rekvisitter. Man ER virkeligt tilbage i vikingetiden når man ser landskaberne og skuespillerne. Men hér stopper det så også. For serien blander ironi og sarkasme fra en moderne hverdag ind i fortidens kulisser på en måde, så serien med andre ord bliver hyle morsom at se og følge. Jeg kan persoligt næsten ikke vente på en sæson 2. Så 5 stjerner herfra til en gennemproduceret og sjov norsk serie (ja, jeg sagde norsk.. men lad jer ikke narre. De taler engelsk – men i vil forstå hvad jeg mener når i ser den). *****

  2. Werner Bochineck - kl. 12:53, 27-09-2018:

    Sæson 2 fortsatte i samme spor. Underholdende. Morsomt Men kun 8 afsnit hver især knap en halv time ,det er nedtur når man har ventet så længe på at se nr 2
    De blev jo set i løbet af en dag…
    ..og når Orm får så meget taletid på bekostning af handlingen i næsten hvert afsnit, så forekom de enkelte afsnit ekstra korte

Skriv kommentar