Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Northern Rescue

Northern Rescue

01/03/2019 | Flixfilm

Northern Rescue på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: William Baldwin, Kathleen Robertson, Amalia Williamson
Spilletid: 45 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Efter sin kones pludselige død flytter John West med sine tre børn til sin hjemby, det øde kystsamfund Turtle Island Bay.

Northern Rescue (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Northern Rescue på YouTube.Se Northern Rescue på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Northern Rescue (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Northern Rescue (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Northern Rescue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Northern Rescue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
4 kommentarer til Northern Rescue

 1. Emilie - kl. 16:57, 03-03-2019:

  Den bedste serie! Super hyggelig og viser hverdags livet når det bliver mere komplicerede men at man stadig kan se de holder af hinanden

 2. Susanne - kl. 16:03, 04-03-2019:

  Fantastisk serie – tyggede de 10 afsnit igennem på en dag…. Elsker at den afspejler menneskers forskelligheder og hverdagens problemer. En serie fyldt med omsorg og kærlighed, de ved de bare ikke altid selv…;)

 3. Vibs - kl. 17:42, 07-03-2019:

  Super serie, som man meget gerne vil have mere af, så kom hurtigst muligt med sæson 2 🙂 4. Mathias - kl. 16:03, 20-03-2019:

  Super super fed serie, god til unge, som kan have nogle problemer med familien. Den er både omsorgsfuld og dramatisk og man kan relatere til stort set det meste i filmen. Den for kommet godt omkring på hvordan moderne familie er idag, og at der er nogen som kan have en masse problemer som fx. Tab i familien som denne serie er baseret på. Synes man skulle prøve et afsnit, for den er virkelig fangende

Skriv kommentar