Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Not Alone

Not Alone

01/01/2018 | Flixfilm

Se Not Alone på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: N/A
Instruktør: Kiki Goshay, Jacqueline Monetta
Skuespillere: N/A
Spilletid: 31 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En 18-årig pige, der kæmper for at forstå sin bedste vens selvmord, taler med teenagere, der er ramt af psykisk sygdom og selvmordstanker.


Se Not Alone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNot Alone havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Not Alone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Not Alone herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Not Alone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Not Alone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar