Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Not Another Teen Movie

Not Another Teen Movie

01/03/2019 | Flixfilm

Not Another Teen Movie på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy
Instruktion: Joel Gallen
Skuespillere: Chyler Leigh, Jaime Pressly, Chris Evans
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Et væddemål får en fodboldhelt på John Hughes High School til at prøve at ændre den bebrillede og kedelige Jane til skoleballets smukke dronning i denne ekstreme parodi.

Not Another Teen Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Not Another Teen Movie på YouTube.Se Not Another Teen Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Not Another Teen Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Not Another Teen Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Not Another Teen Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Not Another Teen Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar