Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Not Another Teen Movie

Not Another Teen Movie

01/03/2019

Se Not Another Teen Movie på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy
Instruktør: Joel Gallen
Skuespillere: Chyler Leigh, Chris Evans, Jaime Pressly, Eric Christian Olsen
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Et væddemål får en fodboldhelt på John Hughes High School til at prøve at ændre den bebrillede og kedelige Jane til skoleballets smukke dronning i denne ekstreme parodi.


Se Not Another Teen Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Not Another Teen Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Not Another Teen Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Not Another Teen Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Not Another Teen Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Not Another Teen Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar