Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Not Now, Comrade

Not Now, Comrade

16/03/2022 | Flixfilm

Not Now, Comrade på Netflix

Produktionsår: 1976
Genre: Comedy
Instruktion: Ray Cooney, Harold Snoad
Skuespillere: Lewis Fiander, Richard Marner, Michael Sharvell-Martin
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: I denne komedie følger vi en deserteret russisk balletdanser, der flygter til London, men som må skjule sig hos en stripper, da han ikke kan nå hen til ambassaden.

Not Now, Comrade havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Not Now, Comrade på YouTube.



Se Not Now, Comrade på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Not Now, Comrade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Not Now, Comrade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Not Now, Comrade, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Not Now, Comrade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar