Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Not Quite Narwhal

Not Quite Narwhal

19/06/2023 | Flixfilm

Not Quite Narwhal på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nevin Kar, Scarlett Kate Ferguson, Sasha Knight
Spilletid: N/A
Land: South Korea, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Lille nysgerrige Tang har levet hele sit liv som narhval– indtil han opdager, at han faktisk er en enhjørning. Nu har han to verdener at udforske!Se Not Quite Narwhal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Not Quite Narwhal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Not Quite Narwhal på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Not Quite Narwhal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Not Quite Narwhal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Not Quite Narwhal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Not Quite Narwhal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar