Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

NotBad

02/04/2014 | Flixfilm

Se NotBad på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Short, Sport
Instruktør: Colin Jones, Darren McCullough, Darcy Wittenburg
Skuespillere: Brett Frew, Dan Frew, Ryan Howard, Brook MacDonald
Spilletid: 29 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Syv tapre cykelryttere fra alle fire verdenshjørner kaster sig ud i 30 dages hæsblæsende cykelakrobatik i en by ved verdens ende.


Se NotBad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NotBad havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NotBad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til NotBad:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NotBad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NotBad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar