Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Notes for My Son

Notes for My Son

24/11/2020 | Flixfilm

Notes for My Son på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Carlos Sorin
Skuespillere: Valeria Bertuccelli, Esteban Lamothe, Julian Sorin
Spilletid: 84 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En kvinde, der har uhelbredelig kræft, skriver en særlig notesbog om livet, døden og kærligheden til sin søn, for at han skal huske hende. Baseret på en sand historie.

Notes for My Son (Noter til min søn) havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Notes for My Son på YouTube.Se Notes for My Son på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Notes for My Son (Noter til min søn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Notes for My Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Notes for My Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Notes for My Son (Noter til min søn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar