Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Notes for My Son

Notes for My Son

24/11/2020 | Flixfilm

Se Notes for My Son på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Carlos Sorin
Skuespillere: Valeria Bertuccelli, Esteban Lamothe, Julian Sorin, Mauricio Dayub
Spilletid: 84 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En kvinde, der har uhelbredelig kræft, skriver en særlig notesbog om livet, døden og kærligheden til sin søn, for at han skal huske hende. Baseret på en sand historie.

Notes for My Son (Noter til min søn) havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Notes for My Son på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Notes for My Son (Noter til min søn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Notes for My Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Notes for My Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Notes for My Son (Noter til min søn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar