Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Notes on a Scandal

Notes on a Scandal

01/05/2018 | Flixfilm

Se Notes on a Scandal på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Richard Eyre
Skuespillere: Judi Dench, Cate Blanchett, Tom Georgeson, Michael Maloney
Spilletid: 92 min
Land: UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Den undertrykte lærer Barbara bliver gode venner med sin nye kollega Sheba. Men da Barbara får nys om Shebas hemmeligheder, giver det hende en farlig følelse af magt.


Se Notes on a Scandal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNotes on a Scandal havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Notes on a Scandal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Notes on a Scandal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Notes on a Scandal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Notes on a Scandal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar