Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Notes on a Scandal

Notes on a Scandal

01/05/2018 | Ingen kommentarer

Se Notes on a Scandal på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Richard Eyre
Skuespillere: Judi Dench, Cate Blanchett, Tom Georgeson, Michael Maloney
Spilletid: 92 min
Land: UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Den undertrykte lærer Barbara bliver gode venner med sin nye kollega Sheba. Men da Barbara får nys om Shebas hemmeligheder, giver det hende en farlig følelse af magt.


Se Notes on a Scandal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Notes on a Scandal havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Notes on a Scandal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Notes on a Scandal herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Notes on a Scandal er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Notes on a Scandal stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar