Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Notes on Blindness

Notes on Blindness

15/03/2017 | Flixfilm

Se Notes on Blindness på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Peter Middleton, James Spinney
Skuespillere: John M. Hull, Marilyn Hull, Miranda Beinart-Smith, Jamie Bradley
Spilletid: 90 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne film, der er baseret på forfatter og teolog John Hulls lyddagbøger, genskaber på impressionistisk vis hans langsomme rejse ind i de blindes verden.


Se Notes on Blindness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNotes on Blindness havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Notes on Blindness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Notes on Blindness herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Notes on Blindness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Notes on Blindness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar