Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nothing Barred

Nothing Barred

12/02/2022 | Flixfilm

Nothing Barred på Netflix

Produktionsår: 1961
Genre: Comedy
Instruktion: Darcy Conyers
Skuespillere: Brian Rix, Leo Franklyn, Naunton Wayne
Spilletid: 83 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Lord Whitebait er i pengenød, og hans datter skal snart giftes. Derfor planlægger han at stjæle et kostbart maleri fra sig selv og indkassere forsikringspengene.

Nothing Barred havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nothing Barred på YouTube.Se Nothing Barred på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nothing Barred ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nothing Barred stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nothing Barred, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nothing Barred er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar