Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nothing But the Truth

Nothing But the Truth

20/12/2013 | Flixfilm

Se Nothing But the Truth på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Rod Lurie
Skuespillere: Kate Beckinsale, Matt Dillon, Angela Bassett, Alan Alda
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da en kvindelig journalist får et afslappet bekendtskab med en CIA-agent, smider regeringens benhårde anklager hende direkte i fængsel.


Se Nothing But the Truth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNothing But the Truth havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nothing But the Truth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nothing But the Truth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nothing But the Truth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nothing But the Truth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar