Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nothing But Trouble

Nothing But Trouble

21/05/2018 | Flixfilm

Se Nothing But Trouble på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Comedy
Instruktør: Dan Aykroyd
Skuespillere: Chevy Chase, Dan Aykroyd, John Candy, Demi Moore
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En børsmillionær og en investeringsadvokat på vej til Atlantic City tager den forkerte afkørsel, og en landbetjent stopper dem for at køre for hurtigt i en spøjs by.

Nothing But Trouble (Masser af modgang) havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nothing But Trouble på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nothing But Trouble (Masser af modgang) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nothing But Trouble stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nothing But Trouble, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nothing But Trouble (Masser af modgang) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar