Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nothing But Trouble

21/05/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1991
Genre: Comedy
Instruktør: Dan Aykroyd
Skuespillere: Chevy Chase, Dan Aykroyd, John Candy, Demi Moore
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 4.9

Resumé: En børsmillionær og en investeringsadvokat på vej til Atlantic City tager den forkerte afkørsel, og en landbetjent stopper dem for at køre for hurtigt i en spøjs by.


Se Nothing But Trouble på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nothing But Trouble (Masser af modgang) havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nothing But Trouble (Masser af modgang) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nothing But Trouble herunder:Fra premieredatoen (21. maj, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Nothing But Trouble (Masser af modgang) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Nothing But Trouble stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar