Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nothing in Return

Nothing in Return

01/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Nothing in Return på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Daniel Guzmán
Skuespillere: Miguel Herrán, Antonio Bachiller, Antonia Guzmán, Felipe García Vélez
Spilletid: 93 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En teenager i Madrid pjækker fra skole for at hænge ud med sin ven og skaffe kautionspenge til en butiksejer, der er fængslet for at sælge stjålne cykeldele.


Se Nothing in Return på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nothing in Return havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nothing in Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nothing in Return herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nothing in Return er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nothing in Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar