Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nothing in Return

Nothing in Return

01/09/2016 | Flixfilm

Nothing in Return på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama
Instruktion: Daniel Guzmán
Skuespillere: Miguel Herrán, Antonio Bachiller, Antonia Guzmán
Spilletid: 93 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En teenager i Madrid pjækker fra skole for at hænge ud med sin ven og skaffe kautionspenge til en butiksejer, der er fængslet for at sælge stjålne cykeldele.

Nothing in Return havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nothing in Return på YouTube.Se Nothing in Return på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Nothing in Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nothing in Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nothing in Return, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nothing in Return er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar