Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nothing to Hide

Nothing to Hide

16/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Nothing to Hide på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Fred Cavayé
Skuespillere: Bérénice Bejo, Suzanne Clément, Stéphane De Groodt, Vincent Elbaz
Spilletid: 90 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: For at lave lidt sjov ved et middagsselskab aftaler en flok gamle venner at dele alle de private beskeder, der kommer på deres telefoner. Det får katastrofale følger.


Se Nothing to Hide på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nothing to Hide (Intet at skjule) havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Nothing to Hide (Intet at skjule) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nothing to Hide herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nothing to Hide (Intet at skjule) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nothing to Hide stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar