Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nothing to Hide

Nothing to Hide

16/11/2018 | Flixfilm

Se Nothing to Hide på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Fred Cavayé
Skuespillere: Bérénice Bejo, Suzanne Clément, Stéphane De Groodt, Vincent Elbaz
Spilletid: 90 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: For at lave lidt sjov ved et middagsselskab aftaler en flok gamle venner at dele alle de private beskeder, der kommer på deres telefoner. Det får katastrofale følger.

Nothing to Hide (Intet at skjule) havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nothing to Hide på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nothing to Hide (Intet at skjule) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nothing to Hide stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nothing to Hide, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nothing to Hide (Intet at skjule) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar