Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nothing to Lose 2

Nothing to Lose 2

15/11/2019 | Flixfilm

Se Nothing to Lose 2 på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Alexandre Avancini
Skuespillere: Petrônio Gontijo, Day Mesquita, Beth Goulart, Dalton Vigh
Spilletid: 96 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 3.5

Beskrivelse: Mens den kirke, som Edir Macedo har været med til at grundlægge, er omgivet af kontrovers, må han håndtere svigt, politik og personligt tab i del to af denne biografi.Se Nothing to Lose 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nothing to Lose 2 (Nada a Perder 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nothing to Lose 2 (Nada a Perder 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nothing to Lose 2:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nothing to Lose 2 (Nada a Perder 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nothing to Lose 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar