Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nothing to Lose 2

Nothing to Lose 2

15/11/2019 | Flixfilm

Nothing to Lose 2 på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Alexandre Avancini
Skuespillere: Petrônio Gontijo, Day Mesquita, Beth Goulart
Spilletid: 96 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 3.0

Handling: Mens den kirke, som Edir Macedo har været med til at grundlægge, er omgivet af kontrovers, må han håndtere svigt, politik og personligt tab i del to af denne biografi.

Nothing to Lose 2 (Nada a Perder 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nothing to Lose 2 på YouTube.Se Nothing to Lose 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nothing to Lose 2 (Nada a Perder 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nothing to Lose 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nothing to Lose 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nothing to Lose 2 (Nada a Perder 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar