Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nothing to Lose

Nothing to Lose

04/03/2015 | Flixfilm

Se Nothing to Lose på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime
Instruktør: Steve Oedekerk
Skuespillere: Martin Lawrence, Tim Robbins, John C. McGinley, Giancarlo Esposito
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En reklamechef, der har en dårlig dag, overrasker en potentiel biltyv og sammen tager de to på deres livs køretur.


Se Nothing to Lose på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNothing to Lose havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nothing to Lose ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nothing to Lose herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nothing to Lose er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nothing to Lose stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar