Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Notorious

Notorious

01/09/2016 | Flixfilm

Se Notorious på Netflix

Indspilningsår: 1946
Genre: Drama, Film-Noir, Romance, Thriller
Instruktør: Alfred Hitchcock
Skuespillere: Cary Grant, Ingrid Bergman, Claude Rains, Louis Calhern
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, French, Portuguese
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Denne biografi fortæller om Notorious B.I.G.'s omtumlede liv som narkohandler, hans kunstneriske succes og den uopklarede sag om hans mord som 24-årig.


Se Notorious på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNotorious havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Notorious ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Notorious herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Notorious er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Notorious stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar