Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Notre-Dame

Notre-Dame

19/10/2022 | Flixfilm

Notre-Dame på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Roschdy Zem, Caroline Proust, Megan Northam
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Denne dramaserie er inspireret af franske brandmænds beretninger og ser på, hvilke konsekvenser branden i Notre-Dame i 2019 har fået for forskellige pariserborgere.

Notre-Dame (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Notre-Dame på YouTube.Se Notre-Dame på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Notre-Dame (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Notre-Dame (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Notre-Dame, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Notre-Dame er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar