Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Notting Hill

Notting Hill

05/07/2018 | Flixfilm

Se Notting Hill på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Roger Michell
Skuespillere: Julia Roberts, Hugh Grant, Richard McCabe, Rhys Ifans
Spilletid: 124 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Et tilfældigt møde bringer den reserverede boghandler William Thacker og Hollywood-ikonet Anna Scott sammen, og der opstår en usandsynlig romance.


Se Notting Hill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNotting Hill havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Notting Hill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Notting Hill herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Notting Hill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Notting Hill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar