Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Notting Hill

Notting Hill

16/05/2021 | Flixfilm

Notting Hill på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Roger Michell
Skuespillere: Hugh Grant, Julia Roberts, Richard McCabe
Spilletid: 124 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Spanish, French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Et tilfældigt møde bringer den reserverede boghandler William Thacker og Hollywood-ikonet Anna Scott sammen, og der opstår en usandsynlig romance.Se Notting Hill på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Notting Hill havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Notting Hill på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Notting Hill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Notting Hill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Notting Hill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Notting Hill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar