Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: 15 Years of Terror

NOVA: 15 Years of Terror

01/07/2018 | Ingen kommentarer

Se NOVA: 15 Years of Terror på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Embedsmænd og eksperter diskuterer voldelig radikalisering i internettidsalderen, og hvordan regeringer udnytter teknologi og psykologi til at modsvare nye trusler.


Se NOVA: 15 Years of Terror på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NOVA: 15 Years of Terror havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: 15 Years of Terror ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: 15 Years of Terror herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: 15 Years of Terror er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: 15 Years of Terror stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar