Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: 15 Years of Terror

NOVA: 15 Years of Terror

01/07/2018 | Ingen kommentarer

Se NOVA: 15 Years of Terror på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Embedsmænd og eksperter diskuterer voldelig radikalisering i internettidsalderen, og hvordan regeringer udnytter teknologi og psykologi til at modsvare nye trusler.


Se NOVA: 15 Years of Terror på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NOVA: 15 Years of Terror havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: 15 Years of Terror ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: 15 Years of Terror herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: 15 Years of Terror er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: 15 Years of Terror stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar