Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Black Hole Apocalypse

Nova: Black Hole Apocalypse

01/07/2019 | Flixfilm

Nova: Black Hole Apocalypse på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Astrofysikere viser, hvordan sorte huller kan have svaret på universets udvikling, der førte til liv på Jorden og den menneskelige races opståen.Se Nova: Black Hole Apocalypse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Nova: Black Hole Apocalypse havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nova: Black Hole Apocalypse på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Nova: Black Hole Apocalypse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Black Hole Apocalypse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nova: Black Hole Apocalypse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nova: Black Hole Apocalypse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar