Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Building Pharaoh’s Chariot

NOVA: Building Pharaoh’s Chariot

01/05/2017 | Flixfilm

Se NOVA: Building Pharaoh’s Chariot på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Arkæologer, ingeniører, snedkere og hesteeksperter går sammen om at bygge og afprøve to eksakte kopier af kongelige, ægyptiske stridsvogne.


Se NOVA: Building Pharaoh’s Chariot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Building Pharaoh’s Chariot havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Building Pharaoh’s Chariot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Building Pharaoh’s Chariot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Building Pharaoh’s Chariot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Building Pharaoh’s Chariot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar