Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Building Pharaoh’s Chariot

NOVA: Building Pharaoh’s Chariot

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se NOVA: Building Pharaoh’s Chariot på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Arkæologer, ingeniører, snedkere og hesteeksperter går sammen om at bygge og afprøve to eksakte kopier af kongelige, ægyptiske stridsvogne.


Se NOVA: Building Pharaoh’s Chariot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NOVA: Building Pharaoh’s Chariot havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Building Pharaoh’s Chariot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Building Pharaoh’s Chariot herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Building Pharaoh’s Chariot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Building Pharaoh’s Chariot stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar