Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Cold Case JFK

NOVA: Cold Case JFK

01/05/2017 | Flixfilm

Se NOVA: Cold Case JFK på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Ved hjælp af den seneste nye kriminalteknologi undersøger man i en ny efterforskning de fysiske beviser i et forsøg på at løse gåden om mordet på Kennedy i 1963.


Se NOVA: Cold Case JFK på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Cold Case JFK havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Cold Case JFK ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Cold Case JFK herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Cold Case JFK er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Cold Case JFK stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar