Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Cold Case JFK

NOVA: Cold Case JFK

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se NOVA: Cold Case JFK på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Ved hjælp af den seneste nye kriminalteknologi undersøger man i en ny efterforskning de fysiske beviser i et forsøg på at løse gåden om mordet på Kennedy i 1963.


Se NOVA: Cold Case JFK på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NOVA: Cold Case JFK havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Cold Case JFK ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Cold Case JFK herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Cold Case JFK er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Cold Case JFK stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar