Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Deadliest Tornados

NOVA: Deadliest Tornados

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se NOVA: Deadliest Tornados på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Videnskaben forsøger at finde ud af, hvad der udløste de mange ødelæggende tornadoer i april 2011. Kan ny forskning medføre en forbedret tornadovarsling?


Se NOVA: Deadliest Tornados på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


NOVA: Deadliest Tornados havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Deadliest Tornados ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Deadliest Tornados herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Deadliest Tornados er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Deadliest Tornados stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar