Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » NOVA: Deadliest Tornados

NOVA: Deadliest Tornados

01/05/2017 | Flixfilm

Se NOVA: Deadliest Tornados på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Videnskaben forsøger at finde ud af, hvad der udløste de mange ødelæggende tornadoer i april 2011. Kan ny forskning medføre en forbedret tornadovarsling?


Se NOVA: Deadliest Tornados på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNOVA: Deadliest Tornados havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om NOVA: Deadliest Tornados ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til NOVA: Deadliest Tornados herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til NOVA: Deadliest Tornados er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at NOVA: Deadliest Tornados stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar