Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Death Dive to Saturn

Nova: Death Dive to Saturn

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Nova: Death Dive to Saturn på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter flere årtier med fantastiske opdagelser begiver rumfartøjet Cassini sig ud på sin sidste og farligste mission: et dyk under Saturns ringe.


Se Nova: Death Dive to Saturn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nova: Death Dive to Saturn havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nova: Death Dive to Saturn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nova: Death Dive to Saturn herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nova: Death Dive to Saturn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Death Dive to Saturn stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar