Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Death Dive to Saturn

Nova: Death Dive to Saturn

01/07/2019 | Flixfilm

Nova: Death Dive to Saturn på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter flere årtier med fantastiske opdagelser begiver rumfartøjet Cassini sig ud på sin sidste og farligste mission: et dyk under Saturns ringe.

Nova: Death Dive to Saturn havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nova: Death Dive to Saturn på YouTube.Se Nova: Death Dive to Saturn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nova: Death Dive to Saturn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Death Dive to Saturn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nova: Death Dive to Saturn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nova: Death Dive to Saturn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar