Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Decoding the Weather Machine

Nova: Decoding the Weather Machine

01/07/2019 | Flixfilm

Nova: Decoding the Weather Machine på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Videnskabsfolk undersøger Jordens klimamaskine og leder efter tegn over hele kloden, lige fra indlandsisen på Grønland til Australiens ørken.

Nova: Decoding the Weather Machine havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nova: Decoding the Weather Machine på YouTube.Se Nova: Decoding the Weather Machine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nova: Decoding the Weather Machine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Decoding the Weather Machine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nova: Decoding the Weather Machine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nova: Decoding the Weather Machine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar