Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Decoding the Weather Machine

Nova: Decoding the Weather Machine

01/07/2019 | Flixfilm

Se Nova: Decoding the Weather Machine på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Videnskabsfolk undersøger Jordens klimamaskine og leder efter tegn over hele kloden, lige fra indlandsisen på Grønland til Australiens ørken.Se Nova: Decoding the Weather Machine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nova: Decoding the Weather Machine havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nova: Decoding the Weather Machine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nova: Decoding the Weather Machine:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nova: Decoding the Weather Machine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Decoding the Weather Machine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar