Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nova: Decoding the Weather Machine

Nova: Decoding the Weather Machine

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Nova: Decoding the Weather Machine på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Videnskabsfolk undersøger Jordens klimamaskine og leder efter tegn over hele kloden, lige fra indlandsisen på Grønland til Australiens ørken.


Se Nova: Decoding the Weather Machine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nova: Decoding the Weather Machine havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nova: Decoding the Weather Machine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nova: Decoding the Weather Machine herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nova: Decoding the Weather Machine er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nova: Decoding the Weather Machine stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar